Nagellack!

Idag var jag till Coop och hämtade ett paket. I paketet var det mina nagellack som jag beställde från Ebay för ett tag sedan.

Jag har för mig att dessa lack kostar ca 25kr styck i svensk butik och jag köpte 30 st för 138kr från Hong Kong. Jag testade två lack lite snabbt och jag tyckte att dom fungerade bra!

Beställde fler saker som har kommit men känner att jag inte behöver lägga upp bilder på dom.

Att handla på Ebay...

Är nått att det bästa sakerna som finns! Det är för att massor av sakerna som finns där är billiga som sjutton! Idag fick jag hem två paket som jag beställde förra veckan. Jag vart chockad eftersom jag trodde att det skulle ta mycket längre tid! Det jag fick hem kostade inte mer än 10 kr styck med gratis frakt. Vilket klipp va?! Nu har jag bara 8 paket kvar att vänta på.


Nagelsmycken kan man aldrig få för mycket av!
Iphonesladden var ett måste för mig. Min är så trasig att det är ett under att jag inte har fått en stöt än.

Torsdagsklipp!

Idag var jag in på LIDL och skulle köpa färskt frukostbröd. Då hittade jag den här för bara 99 kr! Inte dåligt för en flerfunktionell varmluftsborste! Ska testa den senare för att se om den är nå bra!
 

Jag har alltid villat haft en varmluftsborste. Förhoppningsvis kommer det att bli lättare för mig att få håret torrt när jag har bråttom. Min Hello Kitty hårtork är så stor och klumpig tycker jag.  I vanliga fall försöker jag undvika att utsätta håret för värme med tanke på attt det sliter på håret. 
 
 
 
 

Del 3!

Tycker ni om det här klippen?
Vill ni att jag ska göra flera?
 
RSS 2.0