Ebayberoende

Här om dagen så fick jag hem köksdekaler som jag har beställt från Ebay. Tror att denna kostade mig runt 17 kr + gratis frakt.  Jag kan inte förstå hur man kan hitta så billiga och bra grejer! Tyvärr så har jag gått och blivit "Ebayberoende". Jag har nog beställt minst 30 saker därifrån. 30 paket låter säkert mycket men jag kan lova att det knappt syn på kontot när man handlar därifrån! Det flesta sakerna jag köper ligger inom 6-25 kr. Jag börjar dock känna att jag måste hejda mig lite.. hihi
 
Jag trodde att dekalerna skulle vara jättesvår att sätta upp men det var faktiskt jätteenkelt!
 
 
 
 
 

Skräckspel

Har bestämt mig för att göra en Outlast gameplay. För er som inte vet om vad Outlast är så är det ett skräckspel. Personligen så tycker jag att spelet är sjukt läskigt! Därför kan det vara roligt för er att se mig när jag nästan blir ihjälskrämd. Jag skulle egentligen ha med en facecam men inspelningen vart inte så bra. Ska försöka fixa det när jag ska spela in tredje delen (spelade in del två samma kväll som ettan).
 
Videokvalitén vart inte heller den bästa.. Jag lovar att jag ska försöka fixa det!
 
 

I'm dancing with you in the rain..

 

Going Gaga

 
 

When the beat drops we all go mexicans..

 
 

Budget tips!

Det är många tjejer som älskar att måla sina naglar. Det är även många som inte har pengar till att variera sin stil. Därför har jag gjort en video där jag tipsar om ett bra och billigt sätt man kan ha exakt vilken färg man vill! Förutsatt att man har mycket ögonskuggor.  

Det enda som i princip behövs är ett genomskinligt nagellack! Tänk bara på att undvika att använda era favoritfärger eftersom att det finns en risk att paletten blir lite trasig.
 
 
RSS 2.0