Pensionärsgymnastik?!

Igår somnade jag kl 21. Var helt utslagen efter att jag hade varit vaken sen klockan 5. Vid sjutiden tyckte Mumrik att det var dags för mig att kliva upp. Vilket inte gjorde så mycket eftersom jag skulle till sjukhuset. Sjukgymnasten gav förslag att jag kunde börja på vattengymnastik. Hon började skratta när jag sa "är inte det för pensionärer?". Jag bestämde mig faktiskt för att pröva en omgång efter att hon hade övertygat mig om att det inte bara är en massa tanter och gubbar där. Dessutom kommer det ske i sjukhusbassängen så jag lär ju inte behöva skämmas över att det är någon som kommer se mig!
 
Nu ska jag stoppa i mig en försenad lunch och sedan invänta mamma som ska komma förbi. Har köpt en massa saker från eBay som hon ska få. 
 
 
 

Alone again.

Inatt hade jag lite svårt att sova. Det beror på att Kevin åkte tillbaka till Uppsala idag, Under julen har vi varit med varandra lite längre än vad det brukar vara så därför var det lite svårare att säga hejdå. Efter som att vi har haft lite problem med dygnsrytmen så somnade jag inte om när han hade åkt, så jag har varit vaken sedan kl 5. Förhoppningsvis så kommer jag kunna hålla dyngsrytmen rätt dom kommande dagarna. 

Idag har jag inte så mycket att göra. Ska ta tag i lite sysslor som behövs fixas. Har till exempel alldeles för mycket pant här hemma! Resten av dagen kommer förmodligen att spenderas framför datorn. Det är ju ett tag sedan jag hade möjlighet att spela Guild Wars 2!
 
 
 
 
RSS 2.0