Ännu mer fakta!

Onödig fakta?

Här har ni!

Sugen på något?

Här har ni en räddare i nöden! Ett enkelt recept och din brownie är klar på 5 minuter!
Jag gjorde detta väldigt ofta när jag bodde hemma hos min mamma, men gör det väldigt sällan här. Bara för att jag sällan bakar microbrownie så tycker jag att nhi ska få göra det! Varsågoda!
 

Budget tips!

Till er som har för mycket saker till för lite utrymme och samtidigt inte har pengar till att köpa bra förvaringslådor. Denna kartonglåda hittade jag på IKEA idag. Mina småsaker ligger nästan alltid huller buller och behövde därför ett bra ställe att lägga dom på. Denna var perfekt för mig tyckte jag och jag ångrade mig nästan direkt att jag inte köpte en till.
 
 
IKEA -  29 kr
 

Att välja hårfärg..

Kan vara ganska svårt ibland. Helst när man vill bli rödhårig på egen hand. Den enda hårfärgen jag använder till mitt hår är från Syoss. Efter att ha testat några märken i början på mitt rödhåriga liv så jag har kommit fram till att denna är bäst.  Det flesta som har testat Syoss säger att den inte funkar alls, men det kan vara för att deras hår inte har varit tillräckligt hälsosamt, dvs sönderblekt.  När jag blekte mitt hår så gjorde jag det två gånger med 1-2 veckas mellanrum så att håret fick vila ut lite. Jag försöker även vårda mitt hår så gott jag kan. 

Så mitt tips till er är att ta det lugnt när ni ska färga håret. Ju längre tid ni väntar mellan blekningar och färgningar, ju bättre mår erat hår!
 
 

 
 

Stockholm

Igår åkte jag och min pojkvän Kevin till Stockholm. Vi tog Färjan över till Djurgården och sprang direkt in på Aquaria. Det var nästan så att han fick släpa mig därifrån för att jag ville stanna och titta på alla vackra fiskar! Efter det så gick vi på Skansen. Jag tror vi stod i minst 20 minuter och tittade på sälarna, dom var ju så söta när dom låg där i solen och myste! 
 
Vi tänkte avsluta dagen med att gå in på Vasa muséet men det hann tyvärr stänga. Jag som hade sett fram emot det! Istället traskade vi runt i Gamla stan. Mitt i Gamla stan var det en stor folkmassa som stod och tittade på gatumusikanter. Det var en man och en liten flicka som spelade Gitarr och Fiol. Flickan var så sjukt duktig på att spela, och när hon började sjunga så rös jag i hela kroppen! Hon var så sjukt duktig, och dessutom modig som vågade stå där och gjorde det hon gjorde. 
 
 
 
 
 
 

Mitt första inlägg..

Mitt första inlägg kommer inte handla om något speciellt. I framtiden kommer jag att fylla den här bloggen med bra och roliga tips, kosmetik, spel och en massa andra roligheter, och självklart mig själv! I nuläget har jag inget relevant att kommer med, men det är bara att kika in och titta när jag väl har det!
 
Hej så länge!
RSS 2.0