Glossybox

Hämtade ut min glossybox under rasten. Kunde inte låta bli att tjuvkika lite. Glad tjej! 



Frukost



Utelek medans mannen städar



Love Mondays



Ekvationer

Deta blir mitt sällskap idag! Har lånat en mattebok från skolan så att jag kan öva på ekvationer inför andra kursen. Jag är så sjukt taggad på att plugga! 




Klantskalle

Jag var så himla "duktig" igår. Jag gick vilse i skogen! Jag förstår inte hur jag lyckades ta fel stig. Gick i alla fall alldeles för långt och insåg det inte förrän det blev kolsvart ute typ. Tur att man hade lampa på telefonen! När jag kom hem var jag blöt och frusen. Det var sumpmark där jag gick och klantig som jag är så skulle jag såklart plumsa några gånger 

Snart kommer Familjen Skalman hit en sväng och ska hälsa på, sen ska jag bara ta det lugnt hela dagen. Är så sjukt utmattad efter igår kväll. Vet inte om jag kommer updatera något mer idag. Vi får se! 



Det finns ingen som dig så hos dig ska jag stanna.

 
 
 

Glossy

Fick hem min första glossybox idag. Jag har börjat prenumererat på dessaa boxar och jag ser redan fram emot Aprilboxen. Marsboxen var helt okej faktiskt. Har inte prövat produkterna, men jag ska göra det så fort jag får möjlighet! Hoppas att jag blir nöjd!

 
Såklart ska Mumrik också ha det som blev över.

 
 
 
 
 
 
 

Rooibos Orange

Min favoritdricka är just nu detta. Isvatten med lätt smak av apelsin. Kan det bli mer somrigt? 
 


 

Höga förväntningar



 
 

Tortilla pizza

Jag  klev upp kl 7 i morse och tvättade. Brukar sällan alltid ta kvällstiderna men denna gång hade jag så mycket tvätt att jag var tvungen att ta det som fanns. Det är mysigt att kliva upp tidigt faktiskt. Låg och kollade på barnkanalen mellan omgångarna. Jag vart riktigt chockad över att dom har gamla barnprogram kvar. Trodde att dom hade bytt ut allt! 
 
Medans jag låg i sängen och tittade så fick jag ett samtal om att jag ska börja plugga i morgon. Vart jätteglad för nu har jag varit rastlös allt för länge! 
 
Just nu sitter jag på köksbänken och väntar på att ugnen ska bli tillräckligt varm så att jag kan lägga in pizzorna. Tänkte testa det här pizza kitet från Santa Maria. Får se om det blir gott!  Jag har bacon på min och Gubben har tacofärs. Undra vem som blir godast!
 



Update: Too much cheese! Smakade i princip bara ost. Man lär sig aldrig ;)
 
 

Kebabsås?

Sitter och väntar på att en glasstårta ska tina så därför passar jag på att lägga upp veckans frågor! 
 
Idag flyttade Skorpan härifrån. Hon skulle egentligen stanna i två veckor till men jag kom fram till att det är nog bäst att hon får bo någon annanstans. Det var lite för mycket lek och bus på nätterna när man skulle sova och inget hjälpte för att få dem att lugna ner sig.  Det kanske var lika bra att hon fick byta boende för jag kände att jag började fästa mig lite i henne.  
 
Aja, nog om det. Här kommer svaren på frågorna!
 
 
 
Tycker du om potatisskal?
 Herregud..
 
 
Föredrar du onyttig eller nyttig mat?
Nyttig mat. Men om jag ska göra maten själv så blir fet oftast onyttigt.
 
 
Vem är din favoritskådis?
Oj, det är många. Men om jag bara får välja en så är det nog Emily Browning.
 
 
 
 
Heter du Richter eller Richthofen i efternamn?
Richter är mitt riktiga efternamn.
 
 
Vatten eller läsk?
Vatten. Dricker gör man för att man är törstig.
 
 
Vatten eller öl då? ;)
Med tanke på att jag har sagt att jag aldrig kommer att dricka igen så väljer jag vatten ;)
 
 
 
 
Vad har du för mobil? :)
iPhone 5s Guld. Bästa telefonen!
 
 
Varför har du sagt att du aldrig kommer dricka igen? Dålig fylla? ;)
Nej, det är inte det utan det är så att jag känner att jag inte får ut något av alkoholen.
 
 
Haha det känner alla nån gång i livet, du kommer hinna ångra dig ;)
Det hoppas jag inte.
 
 
Hur hanterar man stress på bästa sätt?
Jag vet inte. Jag kan inte hantera stress ;)
 
 
 
 
Grilla eller soffmys?
Grilla och sen soffmys?!
 
 
BBQ sås eller kebabsås?
Kebabsås.
 
 
 

Goat Simulator

Har testat detta spel nu och det var jätteroligt! Tyvärr så tröttnade man ganska fort. Jag tror att jetpacken var en av mina favoriter, även stället där det finns madrasser i golv och tak. 
 



 
 

Bakfickan

Idag blev det en tur till Gävle igen. Det känns som om det enda jag gör är att åka till Gävle eller Valbo. Denna gång åkte jag in med med en vän för att han skulle klippa sig. Själv så har jag inte varit hos en frisör på minst 2 år. Klipper alltid mig själv. Blir bäst så! 
 
Vi såg också att bilen som körde ovårdat stod kvar där den vart stoppad. Man börjar ju undra vad det var för människor som körde den där bilen.. Såg också att det var någon som hade filmat en del av händelsen. Dock inte det jag pratade om igår om att den var på väg att köra in i Lindas bil. 
 
Efter frisören så drog vi till bakfickan och tröck i oss en varsin pizza. Dom är ju så fruktansvärt goda och helt klart värt priset. Ni som inte har varit där måste gå dit!
 
Sen åkte vi hem och efter det har det bara varit datorn som gäller! Hårt när båda är spelnördar ;) 
 
 
 



 
 

Guild Wars 2

Just nu är det 20% på extra bank utrymme och bag slots!  Passade själv på att fixa lite mer utrymme på banken. Jag är en riktig hamstrare som sparar på nästan allt..  Jag vet inte vilken av sakerna som är onödigast att spara. 
 


 

Helt otroligt!

Jag kan inte tro mina ögon..
 
 
 

Vissa borde inte köra bil

Idag vart jag som vanligt våldgästad av mina pullor, och lillbebisen såklart! Vi åkte till Gävle och småshoppade lite här och var. Man kan aldrig sluta att ha roligt med Linda och Isabelle. Det går helt enkelt inte! 
 
Innan vi åkte hem så stannade vi på godistajm och köpte lite godis medans Isabelle och bebisen stannade i bilen.  När vi står och betalar så hör vi en rejäl smäll utifrån. Då var det en bil som hade backat in i en stolpe precis bredvid Lindas bil! Som tur var så var civilpolisen bara nån meter ifrån dom så det vart en väldigt kort resa. Dom som körde den krockade bilen var två st väldigt oansvariga utlänningar.
 
Tänk om dom hade backat in i Lindas bil när Bebisen var där inne? Det hade gått väldigt illa..
 
Har ingen speciell bild att bjuda på idag.
Här får ni en bild på chili bacon som jag hittade på city gross! Haha.
 


 

Simma under marken?

Här kommer lite mer printscreens!
 
Bild 1 - Lirade Fractals och helt plötsligt trillade jag under marken och började simma. Helknäppt!
 
Bild 2 - "Sitter" på en stubbe i väntan på Champs.
 
Bild 3  -  Kärleksparty
 
 
 
 
 

Love these face masks



 

Craving..

Idag har jag bara städat och spelat så nu har jag i brist på annat slängt ihop ett litet kollage med en outfit jag skulle vilja ha nu till våren. Linnet är ju så fruktansvärt snyggt!  Ska nog kanske ta och klicka hem den.


 
 
 
RSS 2.0