When you entered my thoughts at the wrong time.

 
 
 
 

Shopping

Det börjar bli skapligt tråkigt att vara sysslolös om dagarna! Det slutar alltid med att jag åker in till Valbo och shoppar. Fy på mig! Nån som vet vad man kan hitta på här i lilla Sandviken?
 
Några av de sakerna jag fick hem var de här två spelen. Tror nästan att jag har alla Wii U spel nu? 

Förresten. Är det någon som vet nån sida som säljer Jawbreakers? Skulle egentligen åka in till Gävle och köpa ett nytt gäng men kände att jag inte orkade. Bättre att beställa!



 
 
 
 
 
 
 

Girltalk

Imorse så kände jag mig lite piggare jämfört med vad jag gjorde igår. Igår sov jag hela dagen för att jag mådde så fruktansvärt dåligt! Har aldrig varit med om något liknande. Aja, när jag orkade kliva upp idag så bestämde jag mig för att verkligen ta hand om mig lite extra. Hårinpackning, skrubb, pedikyr mm.. Därefter kom kära Linda och hämtade upp mig för en liten tripp! Vi var bland annat in på coop där jag köpte världens godaste snabbkaffe! Eller cappuccino rättare sagt. Dricker vanligtvis mitt kaffe svart men denna är ju helt magisk! Skummar mycket gör den också! 
 
Efter en massa girltalk så la jag mig i sängen och kikade på film när hon hade åkt hem. Nu har jag sjukt mycket energi i kroppen! Ska nog sätta igång att städa kanske? 
 
 
 


Brottartrikåer?!

Den här helgen har jag varit lite frånvarande. Det är för att jag och brudarna var ute i Fredags och jag har varit bakis ända tills idag. Helt sjukt! Snart är updateringen som vanligt igen. 

Här kommer veckans frågor och svar från min ASK. länkar så att det blir enklare för er att gå in och ställa frågor. Det går lika bra att fråga här också. Jag undrar dock vem det är som ställer dom underliga frågorna? 
 
http://ask.fm/JohannaRichter
 
 
 
 
Vilken del av din kropp är du mest nöjd med?
 
Händerna tror jag. Jag älskar mina naglar!
 
Är du bra på kortspel?
 
Nä, jag har världens sämsta pokerface.
 
 
                                                             Tycker du om sand ?
Sand mellan tårna <3
 
                                                         Bläck eller blyertspennor?
Haha. Bläck.
 
                                            Hur sexiga är brottartrikåer på en skala 1-1?
1? ;)
 
                                                               England eller USA?
Usa! Finns mer att se och göra där.
 
Vad vill du helst: kissa blod eller blöda kiss?
Haha! Vad är det här för fråga? Om jag måste vilja så skulle jag nog kissa blod. Blod luktar ju inte!
 
Bra videos du gör //Kusin Casper
Tack så mycket!
 
Varför är du så snygg? 9/10 fan...
Haha. Tack, antar jag.
 
Vem är den smartaste person du känner?
Jag själv!
 
Är du bra på att ljuga?
Jag är värdelös på att ljuga. Det syns på mig direkt!
 
 
 
 
 

Vårfavoriter



 

kärlekspipa

Äntligen! Har letat efter den här sprayen i evigheter. Hittade den inne på coop i Valbo.  Jag tycker om att använda saltspray efter att jag har bortstat håret eftersom det blir så himla puffigt. Nu slipper jag tänka på det! 
 
Jag har varit lite busig och lärt lilla Alvin att lipa. Han är så sjukt söt! 
 
 


 

Loka

Nån som har smakat dom nya loka sorterna? Jag tyckte att båda var jättegoda! Dom smakerna som fanns förut tyckte jag inte alls vad god. Jag tror nog att päronglassen var godast! 
 



 

Finbesök

Idag vaknade jag av att det knackade på dörren och det var Isabelle som kom förbi med bebisen! Han är ju så himlas söt. Jag skulle lätt kunna kidnappa honom! 
 
Vi har precis varit på bvc och vägt/mätt honom. Han har blivit så sjukt stor! 
 
Nu är vi på väg till Valbo för att shoppa lite. Få se om jag får med mig nånting hem. 
 
 


 

Del 2

Här kommer del två av  South Park spelet! Hoppas att ni gillar videon!
 
 
 
 
 
 

Printsreens

Det hände lite titt som tätt då jag tar printscreens när jag spelar Guild Wars 2. Varför? Jo det är för att det ofta hän det händer så knäppa saker. Småbuggar osv.  Jag tänkte dela med mig lite av dom!
 
Bild 1 -  Snacka om surskallig man vart. Man lär ju ha en rejäl otur om man hinner dö när hpn är så låg på den man ska döda som den var på den här skillpointen! Dessutom hade jag inte hunnit tagit Waypointen där heller.
 
Bild 2 - Första gången jag dödade Zhaitan
 
Bild 3 - Står och dansar medans en kompis har buggat fast. 
 
 
 
 

Du är den vackraste jag mött!

Varje gång denna låt spelas upp så tycker jag synd om mina grannar..
 
 
 
 

Secrets.se

Vart precis tipsad om den här underbara sidan. Det dom säljer är hur billigt som helst! Här är några saker jag funderar på att klicka hem! Såg att dom hade FitMe produkter också men tyvärr hade dom inte den nyansen jag använder. Synd!  Mitt puder och även min concealer håller på att tar slut. Får köpa på kicks istället! Jag har använt FitMe i över ett år och jag tycker att det sitter så bra på mig! Har inga planer på att byta. Om jag inte blir tipsad om något bättre!
 
 
Nu ska jag sätta mig och måla klart mina naglar. Jag har blivit så sjukt rastlös den senaste tiden så jag känner att jag sällan har tid att fixa naglarna. Det är ju en av mina hobbysar! Men känner man att man vill lägga sin tid på något annnat så är det ju bara att göra det! Varför sitta och mögla liksom? Det tar ju evigheter för nagellack att torka. Har hört talas om en spray som ska få naglarna att torka snabbt. Tänkte ta och kolla efter en sån när jag åker till Valbo imorgon!
 
 
 
 
 

I väntan på Linda




 
 

Skorpan

Igår kom Linda till sandviken och hon tog med sig sin lilla kissemiss som jag ska vara värd åt i en månad. Jätteroligt, och det tycket Mumrik också. Han har ju varit så rastlös den senaste tiden och en kompis är ju precis vad han behöver! 
Jag vart helt chockerad över hur bra dom två gick ihop. Inte ett endaste morr eller fräs och dom började leka direkt! Lika leka bäst, eller vad heter det? 


 

Stick of Truth

Jag har ÄNTLIGEN fått tummer ur arslet och redigerat en gameplay video! Titta och njut. Eller ja, varken ljudet eller klippningen vart så bra av olika skäl. Aja, man lär sig av sina misstag.

Ska alldeles strax sätta igång och klippa lite streamingvideos också. Kan va kul? Vi får väl se!

 
 

Man kan ju alltid drömma!

Jag är så sjukt sugen på att åka någonstans! Det spelar ingen roll vart någonstans för jag vill uppleva allt! Jag har aldrig varit i ett varmt land. Det enda ställerna jag har varit på är Finland och Estland. Jag vet inte, men det verkade som om min familj inte prioriterade resor när jag bodde hemma. Det gör absolut ingenting får då har jag mer att utforska i framtiden!  Den enda gången jag har flygit flygplan var när  jag skulle flyga upp till Luleå och se Gubbens avslutningscermoni. Det var så fruktansvärt mysigt! Först var jag livrädd innan planet hade startat. Tappade öronpropparna på golvet och började panika. Som tur var så fick jag hjälp av två st snälla tjejer. Så fort vi kom upp i luften så somnade jag och sov hela vägen ända fram till landningsdags. Det var ju så fridfullt att sitta där och titta på molnen. Vackert..

Här är några ställen jag vill besöka! jag låter bilderna tala för dig själv.
 
 
 
 
 

Facemask

Såklart ska vi spela bingolotto denna helg igen! Det börjar ju bli lite av en tradition. Även fast man slösar så sjukt mycket pengar så är det ju en rolig grej när det kommer till långsamma Söndagar. Jag skulle dock aldrig skriva aldrig skriva ut om jag vunnit (förrutom småvinster)  för jag tycker inte att hela världen ska veta. Det kan ju uppstå bråk  och sånt tyvärr.  Vann ju faktiskt förra helgen! En ny lott. Snacka om att man blev glad! ;) 
 
 
Innan bingolotto så bestämde sig jag och gubben att ta hand om oss själva lite extra. Började med skrubb, sedan ånga och avsluta med en ansiktsmask! Detta är ju en sån här mask som man drar av sen när man torkar. Eftersom Gubben har använt en sån här mask förut så antog jag att han kunde sätta på masken själv utan bekymmer. Javisst kunde han det! Men frågan är ju hur det kommer kännas när han ska ta av den?! Busfrö.. 
 





 

Te älskare

Jag har hittat en ny favorit! Det är Willys egna rabarber och och vaniljte. När jag smakade den första gången så vart jag fast besluten om att detta te ska få ligga på min top fem lista!  Om ni inte visste så är jag en riktig tefantast. Dricker te nästan varje dag och samlar på så mycket te jag bara kan! Finns det något bättre än te? Absolut inte! 
 


 

<3



fråga och jag svarar.

 
 
Tänkte införa en ny katerogi här på bloggen. Varje söndag ska jag skriva hit alla frågor och svar som har kommit in på min ASK under veckan. Det går giveltvis att ställa frågor i kommentarsfältet också. Om ni inte vill kommentera så är det bara att gå in på  http://ask.fm/JohannaRichter 
 
Har du något mellannamn?
Maggan! Dvs Margareta.
 
Vad heter dina föräldrar?
Ingela och Peter :)
 
Pest eller kolera?
Kolera! Då kanske man tappar några kilon ;)
 
 
Gillar du kryddig mat?
Njae, är rätt så kinkig när det kommer till stark mat. Om jag råkar smaka på nått starkt så brukar jag sitta och lipa med tungan och tycka synd om mig själv.
 
Mörkt eller ljust?
Ljust!
 
Vad skulle du ha på dig om du vill vara sexig inför någon?
En kycklingdräkt!
 
Är din bror Fredrik i Tyskland och jobbar med en Cirkus? :D
Ja, det är han.
 
Vad får dig att må bättre?
 
Inte mycket faktiskt. Är en ganska optimistisk person men om det ska var nått så är det väl sol, närhet och glädje i min omgivning.
 
Vad skulle du helst veta: När du dör eller hur du dör?
 
Bra fråga! När hade ju varit ganska bra att veta så att man hinner göra att man vill göra i livet. Men samtidigt så är det ju dåligt över hur rädd och så man är när det väl kommer till kritan. Eller så kanske allt är positivt om man lyckas acceptera sitt öde?
 
Hur är nog det jag skulle vilja veta för om det är en olycka så kan man ju förhindra saken från att ske, typ.
 
Gud vad jag nattbubblar.
 
Vi fortsätter lite på samma tema (om något bisarrt), Spendera en helg i London med Anna Anka eller avnjuta ett sensuellt skumbad med Leif GW Persson?
 
Hmm... Det var fan inte lätt, men jag tror jag kör på Anna Anka. Om hon betalar såklart
 
 
En sista i din smak: Alla dina fisar är otroligt högljudda, men luktar inget ELLER alla dina fisar är tysta, men luktar oerhört illa? ;D
 
Silent but deadly! :}
 
 
 

Söndag innebär..

Slappdag! Jag och Gubben har bosatt oss framför en varsin dator och det kommer förmodligen att vara så hela dagen. Skönt faktiskt. Efter nån timme så kommer jag förmodligen att tröttna och börja tröka på Gubben. Allltid lika roligt!  Ha en bra dag allesammans! 



Crafting.

Sitter just nu och craftar för fulla muggar! Hade tänk mig att maxa alla crafting områden. Snacka om att det kostar pengar. Men det är det värt!  Håller på och lvlar en Warrior samtidigt som jag gör detta för att det ska gå lite fortare. Snacka om latmask.. Om det är någon som undrar vad det är för spel så är det Guild Wars 2! 

 
 

Have I lost my mind?!

 
 
 
 

Jawbreakers

Är just nu i Gävle och kikar runt. Första stoppet  var hobbyaffären men den hade stängt 3 minuter innan vi kom dit. Snacka om otur. Som tur var så hade Åhlens det jag sökte efter så man behövde inte vara snopen allt för länge! 
 
Det andra stoppet var helt klart Godistajm! När man är i Gävle så måste man helt klart passa på att köpa Jawbreakers! Är heltokig i dom! Det är sånna här kulor som "aldrig" tar slut. Köpte 5 st klubbor och en stor kula.  Dom är helt klart bättre än vanligt godis! Efter att ha ätit en så är man absolut inte godissugen längre!
 
När vi kommer hem så blir det pizzabak och pyssel! 
 



 

Lussebullar?

Idag är det Lördag och då är det tillåtet att ligga i sängen och dra sig. Ligger faktiskt kvar här och jag känner absolut ingen skam! Gubben sitter framför dator och jag räknar alla "lussebullar" på mina tapeter. Ja, dom set ut som sånna enligt mig! Ganska störande faktiskt. 
 
Senare idag hoppas jag på en liten tripp till Gävle för att köpa lite smått, sen har jag inget annat planerat! 
 

 

Tusselago

Ett av de vårtecken som får mig att verkligen känna att det börjar bli vår är när man åker bil/buss och det är fullt av tusselago efter vägkanterna.  Det är så fint.  När jag var liten så ville jag alltid stanna och plocka dom, men det är ju inte så lätt när det är en motorväg man kör på.
 
Nu är vi på väg hem igen. Det vart bara en snabbis eftersom Gubben har huvudvärk och jag har skoskav. Varför köper jag bara skor som skaver?! 
 
Jag tänket inte visa upp var som har köpts eftersom det blir ingen överraskning för dom som fyller år! 
 



 
 

Strålande sol

Vart helt chockad i morse när jag tittade ut genom fönstret! strålande sol och nästan all snö har smält! Ena dagen är det snöstorm och andra dagen är det vår! Konstigt egentligen ;) 
 
Just nu är jag och hjärtat på väg till valbo och ska köpa det sista till Lindas födelsedags present! Tror att hon kommer att bli rätt så glad faktiskt! Ska också köpa en födelsedagspresent åt Mamma! Hon kommer dock inte bli lika glad för hon tycker inte om att få saker, men det struntar jag i! 
 
Älsklingshjärtat fick en liten överraskning av mig igår när han kom hem från sin jobbvecka.  Han vart skapligt glad faktiskt! Går telefonen sönder nu då vet jag inte vad jag skulle ta mig till ;) Skalet är ett Gorilla case som är vattentät, dammtät och stöttålig! 
 



 

Äntligen hemma!

Skönt att äntligen komma hem! Det tar hårt på kroppen att vara ute och springa så mycket som vi har gjort idag. Ett av ställena vi var på var Dollarstore och där hittade jag något nytt från Syoss! En shampoo och balsam som ska vara bra för extremt slitet hår. Jag bestämde mig för att köpa balsamet för att testa om det är nå bra. Är personligen ett fan av syoss produkter just för att dom är så bra! Köpte också en hårinpackning så att jag har lite att välja mellan. Min balsam som är hemma är i princip slut. 

Jag har blivit så sjukt nojjig över mitt hår! Jag har tappat hur mycket som helst den senaste tiden och jag är jätterädd för att bli skallig. Fjantigt jag vet, men jag tror att de flesta tycker samma sak som mig. Jag hoppas att balsamet är bra för mitt hår skulel behöva lite extra vård!

Precis när jag kom hem så målade jag ett sista lager på bänken som jag ska ha inne i sovrummet. Den ska sen få något skönnt att sitta på men jag har ännu inte bestämt mig hur jag vill ha det. Det återstår att se!
 
 
 
 
 

Torg grillen

Har precis mött upp Isabelle för lite shopping. Men först innan vi börjar så ska vi klämma i oss lite skräpmat! 
 
 


Flingor i en kopp.

Goddagens! 
 
Somnade kl 6 i morse så det blev att kliva upp lite sent idag. Låg och var förbannad på grund av att vissa personer inte kan sköta sitt eget liv istället för att hacka på andra. 
 
Nåja, idag blir det full rulle! Fil och flingor till frukost och sen ska jag sticka iväg till Vallhov på möte och sedan möta upp en kompis för att sen gå på stan! Ikväll kommer älsklingshjärtat hem. Som jag har längtat! Har en liten överraskning till honom så jag hoppas att han blir glad! 
 
 


Sagt och gjort

så har jag spenderat hela dagen till att städa. Helt sjukt faktiskt! Har knappt suttit still på hela dagen. Varken dator eller tv har varit igång en endaste sekund idag. Skönt faktiskt! Dom gångerna jag har suttit ner var när jag ätit och suttit på toaletten. 
 
Är så glad att jag har fått så mycket gjort idag utan att kroppen har protesterat. 
 
Lite skjuta-upp-saker som jag har gjort idag 
 
* Vikt undan tvätt
* Sorterat skafferiet
* Gjort rent ovanför spisfläkt och kryddhyllan
* Sorterat skåpet i hallen
* Diskat
* Kokat saft
* Bytt gardiner
* Dammtorkat
* Slipat knivar 
 
Har giveltvis gjort mycket mer saker idag. Tex målat ett gäng flaskor, påbörjat målning av en bänk och möblerat om. 
 




 
 

Trocaderosaft?!

Ja! Ni hörde rätt!  Det är en apelsinsaft som man kokar själv som smakar som trocadero. Den är så otroligt god!
Dom här små flaskorna har jag bara hittat uppe i Norrland. Köpte med mig fem st flaskor i olika smaker när jag var och hälsade på svärmor. Man kan helt enkelt inte låta bli att älska den här saften! 
 
Men jag varnar er! Det här är en riktig sockerbomb! 
 



 

Godmorgon!

Eller goddagens!
Vaknade för ca en timme sedan. Har inga möten eller nått inbokat idag så idag blir det en sån där dag då jag ska ta tag i alla saker som jag vanligtvis skjuter upp! Pyjamas hela dagen för jag ska då tametusan inte sätta en fot utanför dörren! 
 
 


Something as simple as this.

 
 
 

Tråkmåns

Knäppte lite nya bilder igår med kameran. När jag skulle ta kort med Mumrik så gjorde han så fula miner att i princip ingen bild blev bra. Ser minst sagt äcklad och skrämd ut. 
 

 
 

Snöpromenad

Gud vad skönt det är ute! Den enda nackdelen är väl att jag har halkat till minst 1000 ggr! Nä, nu överdriver jag.  Läkarbesöket gick över förväntan och nu är jag på väg till stan en snabbis innnan jag ska gå hem igen. 
 
 


Tidig morgon

God morgon! Hade ingen lust att somna om tidigare i morse när Kevin skulleåka  tillbaka till Uppsala igen. Han var lite febrig så det kändes lite elakt att "skicka iväg" honom. Han har en viktig vecka framför sig så han kommer inte att ånga sig!
 
När han hade åkt så klev jag upp och gjorde i ordning en kopp kaffe. Tänkte börja dricka sånt så det blir lite fart i magen på mig! Satte mig och spelade Guild Wars 2 en stund. Vart sjukt sugen på att levla en till karaktär men då vill jag helst ha någon som boostar mig. Orkar verkligen inte gör quests. 
 
Snart ska jag slänga på mig ytterkläderna och bege mig till sjukhuset! Det är inget speciellt jag ska göra där som tur är. Bara prata lite. 
 
Insåg nyss att det har snöat igen. Dom senaste dagarna har det ju verkligen varit vår! Synd att vädret ska vända så fort. 
 



 

Pyssligt värre!

Jag har fått någon slags pysselmani och det är så fruktansvärt roligt! Varför sitta och häcka när man har tid över liksom? 
 
Den här elefanten är en av tre stycken som bara har stått på en hylla i sovrummet och sett relativt tråkiga ut. Gav dom lite ny färg och dom såg genast lite piggare ut! 
 
Jag har också gjort en korg av tidningspapper men jag är inte säker om jag ska visa den eller inte.
 



 
 

I see flashes of gold

 
 
Denna är en av mina favoritlåtar just nu. Låten har ett väldigt bra budskap. "No time for cameras, we’ll use our eyes instead" kan vara ganska bra att tänka på ibland. Tänk vad mycket man missar bara för att man måste knäppa kort på allting hela tiden? Man kan verkligen missa viktiga ögonblick här i livet. 
 
 
 
 
 

Varför vänta?

Igår fick jag och hjärtat något ryck och åkte in till Gävle för att äta på Curchstreet salon. Det är ett väldigt populärt ställe där man inte kan boka bord så man lär ha tur om man kommer in.  Tyvärr så hade vi otur för att det var över en timmes väntetid.
 
Istället bestämde vi oss för att gå och äta på Tennstopet och det är minst lila gott där också! 
 
Innan vi tog bussen hem så gick vi förbi en godisaffär och köpte oss en varsin påse! mums! Hittade också på sånna här Jawbreakers! Tror ni att jag blev lite glad? Sög på den konstans och efter 3 timmar var den slut. Snacka om att käken gjorde ont. 
 
På sista bilden. Ser ni att ena lösfransen håller på att lossnar? Hade ett helvette med dom igår :( 
 




 

Marsfavorit

Detta är helt klart en av mina nya favoriter. Jag är en sån människa som vägrar ha torra händer så därför köper jag ofta handkrämsprodukter. Jag vill helst ha lite fetare krämer just för känslans skull.Denna handkräm är däremot rätt så tunn men den lägger sig som en hinna på händerna vilket jag tycker är väldigt bra! Den luktar dessutom gudomligt. Jag köpte den här på apoteket och kommer definitivt köpa flera!
 
 
 


Kunde inte låta bli att göra en till!




 

Recycling

Tidigare fick jag för mig att jag vill göra ett eget doftljus. Eftersom att det skulle ta tid att beställa allt som man behöver så fick jag den brilianta idén att använda det jag redan hade hemma.
 
Hade väldigt mycket kronljusstumpar och ett blått blockljus som var i princip oanvändbart. 
 
Jag smälte allting och droppade i lite doftarom och hällde sedan i den här glas vasen/krukan/vafan det heter.  Vekarna är också återanvänt. 
 
Detta kostade mig ingenting idag! 
 


 
RSS 2.0