Gym och spelkväll!

Jag och Gubben har spenderar halva dagen i Gävle idag. Han köpte sig ett par nya dojjor medans jag fönstershoppade.  Kände inte för att spendera några pengar idag. 
 
Efter att vi hade varit i Centrum så kilade vi till Gävlestrand för att hämta lite saker. Självklart ska jag sätta igång och flumma på vägen dit utan att se mig om. Gjorde en riktigt pinsam grej och det visade sig att det gick en tjej bakom oss. Roligt roligt. 
 
Berättade också för Svärfar (som vi var hos) att vi ska hämta Gubbens säng. Behöver byta min eftersom min är lite för liten. 
 
I skrivande stund sitter jag på gymmet och tittar på när Gubben styrketränar. Kan inte träna själv av olika anledningar. 
 
När vi kommer hem blir det mys i soffan och spela lite! Inge alkohol här inte! 
 
 
 


Vart är världen på väg?

Facebook är full av snuskbilder och videos, 10 åriga flickor börjar sminka sig, reklamer som anspelar på sex och nu det här?! Det är ju bisarrt. Kan se framför mig hur småflickor köper sånna här kläder. Vad tycker föräldrarna? 
 
Kvinnor tjatar dagligen om feminism men ingen lär ju ta dom på allvar när det finns sånna här kläder att köpa. Jag vet att det finns mycket värre kläder men jag trodde inte att H&M skulle sjunka så lågt.. 
 
Jag skulle aldrig falla mig in att köpa en sån här tröja. Jag vill inte framstå som en sexsymbol. 
 


 

Ensam hemma

Gubben jobbar helg och jag ligger i sängen med te och bingolotto. Inte så tokigt faktiskt! Denna helg har varit väldigt lugn. 
På Fredagen kände jag mig lite småsjuk så jag låg bara hemma och tog det lugnt. 
 
På Lördagen kom Linda förbi och hämtade upp mig. Vi åkte till Isabelle som inte hade en aning om att hon var i Sandviken och hon vart jätteglad när vi kom och våldgästade henne! Efter att ha gosat med Issas lillbebis en stund så åkte vi förbi Lindas bror en snabbis. 
 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Bara legat hemma och tagit det lugnt för mig själv! 
 



 
RSS 2.0